Nyheter innen motorsykkeldekk i 2020

  Det er bevegelse i motorsykkeldekkmarkedet! Nye maskiner og endret kjøreatferd skaper nye behov for oss motorsyklister. I 2020 vil produsentene av motorsykkeldekk igjen kunne tilby riktig dekk for alle førere. Vi kan selvsagt tilby alle til deg - og for å gjøre ditt valg enklere presenterer vi årets hotteste modeller.

  Bridgestone: innovasjoner for nisjer og ekstreme krav

  Continental: Sporty på veien - og av veien

  Dunlop: En ny allrounder for alle kjørekrav

  Metzeler: Bestselgere som relanseres i 2020

  Michelin: Med Power Experience i 2020

  Battlax Classic Racing CR11

  Navnet sier alt: det nye Bridgestone Battlax Classic Racing CR11 er designet spesifikt for å gi den beste baneytelsen på klassiske sykler. Det har allerede vist at det oppnår dette i FIM Europe Endurance Classic Cup. Flere lag stolte på det nye produktet fra Bridgestone, og PoweRacing-JapAuto-teamet sikret seg til og med sin første podiumfinale. Battlax Classic Racing CR11 varmes raskt opp og tåler våte overflater.

  Fra mars vil du også kunne finne Battlax Classic Racing CR11 i vår butikk.

  Battlax BT46

  Bridgestone Battlax BT45 har vært en tilførselskilde innen klassisk-segmentet i 22 år. I 2020 ble designet videreutviklet ved hjelp av den nyeste teknologien - for å skape Battlax BT46. Det tverrgående touring-dekket scorer høyt med sin modernisering når det gjelder respons og håndtering. Det kompenserer også for de aldersrelaterte svakhetene som forgjengeren hadde med grep på vått føre.

  Ulike størrelser for fremre- og bakre hjul er kun ett klikk unna.

  Battlax Racing Street RS11

  I 2020 vil RS10 også få en verdig etterfølger. Battlax Racing Street RS11 står for bedre veigrep og mer presis håndtering - spesielt ved smale vinkler. Det har sine klare styrker på racingbanen, men kan også kjøres på veien.

  Hold deg oppdatert - vi vil snart ha Battlax Racing Street RS11 i vårt sortiment.

  Battlecross E50 Extreme

  Senest i fjor lanserte Bridgestone et nytt enduro-dekk, Battlecross E50. Ett år senere er Battlecross E50 Extreme en videreutvikling for krevende enduro-løp i det vanskeligste terrenget. Det som selvfølgelig teller mest er grep og trekkraft.

  Du kan allerede se frem til Battlecross E50 Extreme!

  ContiSportAttack 4

  Continental bringer frisk pust til supersport-segmentet. Sammenlignet med forgjengeren, scorer ContiSportAttack 4 høyt med en betydelig større kontaktflate ved lave og smale vinkler. Den nye utviklingen har tatt sikte på enda bedre grep, presisjon og håndtering, og når nye toppverdier takket være BlackChili-sammensetningen.

  Klikk her for å finne ContiSportAttack 4 i butikken.

  ContiRaceAttack 2 Street

  Om det ikke skulle være nok, er et racingdekk som også passer til daglig bruk et godt alternativ. Det nye ContiRaceAttack 2 Street er et racingdekk som er tillatt på vei, og som lett kan håndtere hverdagsbruk. Det erstatter ContiRaceAttack Comp, som utgår.

  Vi har allerede ContiRaceAttack 2 Street her de bfor deg.

  TKC 70 Rocks

  Føler du også av og til behov for å bevege deg fra bane og over på terreng? Det nye TKC 70 Rocks er en krysning mellom Continentals etablerte TKC 70 og TKC 80 endurodekk, og gir deg bedre terreng-ytelse enn 70 og bedre veiytelse enn 80. Dette gjør det nye enduro-dekket fra Continental til et reelt alternativ for eventyrere, både på og utenfor banen.

  Her kan du finne all informasjon om TKC 70 Rocks..

  ContiRoad

  i 2020 har Continental også nyheter for touring-sport-entusiaster i programmet sitt. Det nye ContiRoad er klassifisert som en langdistanseløper mellom ContiRoadAttack 3 og forgjengeren ContiRoadAttack 2. Det har de nyeste "laget i tyskland"-teknologiene, men for tynnere lommebøker.

  Du kan finne ContiRoad her.

  ContiStreet

  Og sist, men ikke minst, ønsker de med motorsykler også å ha moderne dekk. Derfor vil det nyutviklede ContiStreet diagonale dekket erstatte forgjengeren ContiGO! i 2020. Designet er basert på den veletablerte og prisbelønte testvinneren ContiRoadAttack, og i likhet med rollemodellen fokuserer ContiStreet på pålitelighet, veigrep og holdbarhet.

  Hold deg oppdatert på netstedet vårt, ContiStreet vil snart være å finne her.

  Mutant

  Dunlop lanserer et crossover-dekk i form an det nye Mutant. Regn, touring, hjemmebruk - Dunlop lover topp ytelse under nesten alle værforhold med Mutant. Som et flerbruksdekk er det godkjent for bruk på touring enduros, nakensykler, scramblere og crossover-sykler.

  Du kan finne det nye Dunlop Mutant her i butikken.

  Trailmax Meridian

  Dunlop introduserte Trailmax Meridian for eventyrere og oppdagere i andre halvdel av fjoråret. Det er designet for å imøtekomme behovene til enduro-førere og gi dem enda mer frihet, både på og av veien. I følge produsenten er styrkene godt grep på vått føre, sporty håndtering, god kjørelengde og gode terrengegenskaper.

  Dunlop Trailmax Meridian er allerede tilgjengelig hos oss.

  SPORTEC™ M9 RR

  Blant supersport-tilhengere er SPORTEC™ M7 RR et velkjent navn. For dem er dette gode nyheter: Metzeler lanserer en verdig etterfølger med SPORTEC™ M9 RR! Den bygger på styrkene til forgjengeren, og overgår den på alle områder i følge produsentens løfte.

  Navnet SPORTEC™står for veisportdekk til hverdagsbruk som garanterer god kjøreopplevelse, sikkerhet og allsidighet. Forkortelsen RR står for Road-Racing, og når du tenker på roadracing, tenker du uunngåelig på det legendariske Tourist Trophy på Isle of Man, hvor Dean Harrison vant 2019 Senior TT Race på METZELER-dekk. Men roadracing handler ikke bare om ytelse - dekkene må jobbe trygt under uforutsigbare vær- og veiforhold. Dette grunnprinsippet for ethvert godt veidekk var også grunnlaget for det nye METZELER-dekket, og førte derfor til slagordet "RIDE THE UNEXPECTED".

  Du kan finne den nye SPORTEC™ M9 RR i ulike størrelser her i vår butikk.

  ROADTEC™ 01 SE

  En annen Metzeler-toppselger vil få et nytt ansikt i 2020. Med ROADTEC™ 01 SE, utvider METZELER sitt ROADTEC™ 01-program med en spesielt kraftig versjon. Håndtering på vått føre og god kjøreavstand forblir dens store styrke, men den nye modellen forbedrer merkbart sine sportslige egenskaper med enda bedre grep og smidighet. Det egner seg derfor ideelt for supersport-førere, nakensykler og sport-touring.

  Profildesignen til ROADTEC™ 01 SE bygger på ROADTEC 01. Til sammenligning er dekkskulderen nå designet med et mer positivt dekkmønster. Dette øker kontaktområdet med bakken og gir maksimal ytelse selv ved smale vinkler.

  Finn riktig størrelse ROADTEC™ 01 SE her i vår butikk.

  RACETEC™ TD Slick

  Leter du etter et racingdekk, og vil også ha fordelene med et slicksdekk uten å måtte ha bryet med tilleggsutstyr? Da har Metzeler en ny modell for racingbanen for deg - RACETEC TD Slick. Det lover best ytelse selv uten dekkvarmere eller spesielle opphengsoppsett. Dette gjør det til et veldig letthåndterlig slicksdekk til bane.

  En av hovedfunksjonene i RACETEC™TD Slick er høy og konsekvent ytelse selv etter flere økter. Det gir også mye allsidighet når det brukes på ulike baneflater og ved ulike driftstemperaturer, samt høy slitestyrke. Spesielt praktisk: for å motvirke ensidig slitasje, kan bakdekkene monteres i begge kjøreretninger.

  Kommer snart i butikken vår!

  ROADTEC™ Scooter

  ROADTEC™ 01, som er godt etablert innen sportsdekk, har nå gått inn i scootersegmentet. Det nye ROADTEC™ Scooter er basert på bestselgeren. Det karakteriseres som fleksibelt og allsidig, og takler ulike vær- og temperaturforhold. Sammenlignet med tidligere scootermodeller, gir det bedre grep på våte og glatte veier, optimalisert håndtering og dekker et bredere temperaturområde.

  Vi har allerede dine neste scooter-dekk i butikken vår - klikk her.

  Power 5

  Det nye sportsdekket Michelin Power 5 vil erstatte Power RS and Power RS+ fra og med 2020, og er utviklet med en ny kropp og nye gummisammensetninger for maksimal kjøreglede på offentlige veier. Det høye silisiuminnholdet i de nye gummisammensetningene i nye Power 5 sikrer et godt grep på veldig vått underlag og gir god kjørelengde.

  Det nye supersport-dekket fra Michelin er allerede tilgjengelig hos oss.

  Power GP

  Det nye MICHELIN Power GP komplementerer Hypersport-serien som et supersport-dekk med en 50/50 kjøreprofil (vei/bane). Den nye kroppen gir optimal håndtering av Power GP. Gummisammensetningene er også forbedret, og innholdet av silisiumdioksyd og kjønrøk har blitt justert. Sammenlignet med et annet nytt dekk, Power 5, har Power GP en enda lavere negativ prosentandel på 6,5%. De spesialdesignede glattsonene sikrer maksimalt grep og god kjørelengde for løp.

  Er det noe for deg? Du kan finne Power GP her i vår butikk.

  Power Cup 2

  Det nye Power Cup 2 gir et enda mer sporty preg: det er lovlig på vei, men fremfor alt kommer det virkelig til sin rett på racingbanen. Dekkmønsteret minner om slicks, og den nye sammensetningen inneholder også mye kjønrøk for maksimalt grep på tørre veier og konstant varmgrep. Det nye Power Cup 2 erstatter Power Cup Evo og er allerede det første dekket som er montert på den nye KTM 890 Duke.

  Klikk her for Power Cup 2.

  Power Slick 2

  Med det nye Power Slick 2 får det velkjente allround-racingdekket Power Slick Evo en betydelig oppgradert etterfølger. Det er første gangen 2CT + Bi-Compound-teknologien brukes på bakhjulet, og har et høyt innhold av karbon. Det nyutviklede plug & play slicksdekket beholder likevel sine viktigste egenskaper for dager på banen og hobbykjøring- enkel håndtering, godt grep, god kjørelengde - og med sin korte oppvarmningstid bygger dette raskt opp tilliten til dekkets grep på banen.

  Her hos oss - snart med deg på banen!

  Commander III

  Innen cruiser-segmentet lanserer Michelin den nye Commander III i to versjoner - Cruiser og Touring. I begge versjoner har våtgrep og kjørelengde hovedfokuset. Til dette formålet har gummisammensetningene blitt videreutviklet, og kontaktområdet i skråposisjoner har blitt forstørret med en ny kontur.

  Med 15 dimensjoner dekker Commander III Cruiser et bredt spekter for mange chopper- og cruiser-modeller. Commander III Touring dekker behovene til tunge supertouring-sykler og kan håndtere tunge laster.

  Begge modeller er allerede tilgjengelige. Klikk her for Commander III Cruiser og her for Commander III Touring.

  City Grip 2

  For scooterkjørere, er det viktig med mye veigrep på alle veityper og spesielt under alle værforhold. Michelin ønsker å oppfylle disse kravene med det nye City Grip 2. Til dette formålet er det utviklet en ny gummisammensetning med høyt silisiuminnhold, som sammen med det nye dekkmønsteret med spesielle "hai tann"-områder på slitebanen gir et godt våtgrep. Samtidig sikrer kombinasjonen av gummisammensetning og slitebanedesign god kjørelengde. Det nye City Grip 2 erstatter de velkjente City Grip og City Grip Winter, da det også har M- og S-merkingen som gjør det til et ekstremt attraktivt alternativ for bybruk i 32 dimensjoner.

  Mange dimensjoner for det nye City Grip 2 kan allerede fås her.

  Starcross 5 Mini

  Siden unge motocross-kjørere gjerne forventer den samme ytelsen fra dekkene som idolene sine har på de store maskinene, har Michelin utvidet sortimentet av junior cross-dekk med en variant av StarCross 5-serien: det nye StarCross 5 Mini har samme DNA som StarCross 5 Medium og dekker et bredt spekter av terreng- og grepstrinn. Det har blitt investert to år i utviklingen av denne nye serien, noe som har resultert i en attraktiv blanding av godt grep og lang dekklevetid.

  Startcross 5 Mini vil snart være tilgjengelig i butikken vår.

  Enduro Xtrem

  Det er vanlig å møte på de tøffeste forholdene under ekstrembegivenheter som Erzbergrodeo, Romaniacs og GetzenRodeo. Fokuset her er på dekkets grep, trekkraft og holdbarhet. Det nye bakdekket Michelin Enduro Xtrem er resultatet av tre års forskning og utvikling, og er designet for å gi godt grep på de mest krevende underlagene. Foruten trekkraft, er slitestyrke et annet viktig aspekt av dette nye dekket, som gir den beste muligheten for suksess for enduro-kjørerere. Allerede i 2019 ble Manuel Lettenbichler (KTM) verdensmester i verdensmesterskapet WESS Ultimate Enduro med MICHELIN Enduro Xtrem. Rockstar Energy Husqvarna Factory Racing Team med føreren Graham Jarvis har også tillit til den nye Enduro Xtrem fra Michelin.

  Du vil snart kunne finne Enduro Xtrem hos oss, for dine tøffeste oppdrag.

  Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.