Ofte stilte spørsmål

  1. Jeg finner ingen monteringsverksteder i mitt område, og jeg vil ikke at dekkene skal bli levert hjem til meg. Kan dere hjelpe meg?
  2. Hvordan finner jeg nærmeste monteringsverksted?
  3. Kan jeg levere dekkene mine til alle moneringspartnerne?
  4. Må jeg som kunde informere monteringsverkstedet om at dekkene mine er på vei?
  1. Jeg finner ingen monteringsverksteder i mitt område, og jeg vil ikke at dekkene skal bli levert hjem til meg. Kan dere hjelpe meg?

   Du kan selvfølgelig sende dekkene til et lokalt verksted eller en annen privat adresse.

   Leveringsadressen trenger ikke å være identisk med fakturaadressen. Merk: du må selv informere verkstedet (eller annen adresse) om at dekkene blir levert der; vi kontakter kun våre monteringspartnere.  2. Hvordan finner jeg nærmeste monteringsverksted?

   Her kommer du til Søk etter monteringspartner, bare oppgi postnummer eller sted/by og du vil bli vist tilsvarende tilbud av monteringspartnere. Har du likevel problemer med å finne monteringspartnere? Vi hjelper deg gjerne. Vennligst send en beskrivelse av problemet per e-post til dekkonline@delti.com eller ring oss: (0047) 21543292.  3. Kan jeg levere dekkene mine til alle moneringspartnerne?

   Du kan levere dekkene dine til alle våre monteringspartnere, dersom ikke annet er oppgitt.  4. Må jeg som kunde informere monteringsverkstedet om at dekkene mine er på vei?

   Våre monteringspartnere vil automatisk få beskjed så snart dekkene dine forlater lageret. Merk: dette skjer kun hvis du har valgt «Levering til monteringspartner» under leveringsalternativer. For sikkerhets skyld anbefaler vi at du kontakter monteringsverkstedet og informerer om at varer fra dekkonline er på vei. Du kan samtidig avtale tidspunkt for montering.  Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.