Ofte stilte spørsmål

  1. Hva skjer hvis leveringen er forsinket?
  2. Hva skjer hvis varene ikke blir levert?
  3. Hvilke leveringsalternativer har jeg
  4. Hvordan får jeg vite eksakt leveringsdato?
  5. Hvordan leverer dere og hva skjer hvis jeg ikke er hjemme ved levering?
  6. Hvordan mottar jeg dekkene?
  7. Kan jeg endre leveringsadresse etter jeg har sendt bestillingen min?
  8. Kan jeg endre leveringsdato?
  9. Leverer dere også til andre land?
  1. Hva skjer hvis leveringen er forsinket?

   Dersom det skulle oppstå forsinkelser fra våre levandører, vil vi ta kontakt så fort som mulig og tilby deg et passende alternativ.  2. Hva skjer hvis varene ikke blir levert?

   Dersom varene ikke blir levert, vil vi selvfølgelig refundere deg. Vennligst ta kontakt med kundeservice og oppgi ditt ordrenummer (RD-Nr.). Du kan nå oss via e-post: dekkonline@delti.com eller telefon: +47 21 54 32 92.  3. Hvilke leveringsalternativer har jeg

   Vi leverer til hele Norge. Du kan få varene levert direkte hjem til deg, til en alternativ adresse eller til en monteringspartner.  4. Hvordan får jeg vite eksakt leveringsdato?

   Etter varene har forlatt lageret, vil du motta en e-post med forventet leveringsdato. Vi kan dessverre ikke gi en eksakt tidspunkt, dette er fordi det er leveringspartnerne våre som organiserer utkjøringen.  5. Hvordan leverer dere og hva skjer hvis jeg ikke er hjemme ved levering?

   Varene blir levert av fraktselskapene Deutschen Paketdienst (DPD) eller General Logistics Systems (GLS). Dersom du ikke er hjemme, vil budet forsøke å levere dekkene til en av naboene dine. Hvis de ikke lykkes med dette vil de legge igjen en lapp, slik at du kan kontakte dem og avtale en ny utkjøring.  6. Hvordan mottar jeg dekkene?

   Under bestillingsprosessen blir du spurt om leveringsadresse. Dette gir deg muligheten til å få varene levert til et annet sted enn fakturaadressen. Dersom du ikke kan eller vil ta imot leveringen på din hjemmeadresse kan vi også levere den til en annen adresse (den såkalte leveringsadressen). Også i dette tilfellet sender vi regningen til din fakturaadresse. Du kan bruke en hvilken som helst adresse som leveringsadresse, f.eks. verkstedet ditt, en av våre monteringspartnere, en bensinstasjon osv. Fraktkostnadene er inkludert i fakturaen og denne tjenesten er kostnadsfri.  7. Kan jeg endre leveringsadresse etter jeg har sendt bestillingen min?

   Vennligst kontakt oss så fort som mulig, dersom du ønsker å endre leveringsadresse etter du har fullført din bestilling. Våre leveringspartnere har ikke lov til å etterkomme ønsker om adresseendring fra kunder direkte. Send oss en e-post på dekkonline@delti.com og vi vil hjelpe deg omgående.  8. Kan jeg endre leveringsdato?

   Dersom dekkene allerede har forlatt lageret kan vi dessverre ikke endre forventet leveringsdato. Dette er fordi det er våre leveringspartnere som organiserer utkjøringen av produktene. Vennligst undersøk om noen andre, f.eks. en nabo, kan motta produktene. Dersom ingen er tilstede ved levering, vil vår leveringspartner legge igjen en beskjed med kontaktinformasjon, slik at du kan avtale en tid for ny utkjøring.  9. Leverer dere også til andre land?

   Vi leverer selvfølgelig også til andre land. Du kan finner en oversikt over hvilke land her.  Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.