Ofte stilte spørsmål

  1. Er det trygt å betale med kort?
  2. Er moms og frakt inkludert i prisen?
  3. Hvilke betalingsalternativer tilbyr dere?
  1. Er det trygt å betale med kort?

   Dersom du velger å betale med kort vil opplysningene dine gå gjennom en SSL-kryptering (Secure Socket Layer) slik at ingen uvedkommende kan se dine kortopplysninger. Ingen informasjon om kortet ditt vil bli lagret. SSL-kryptering anses i dag som det tryggeste alternativet når det gjelder kryptering av data.  2. Er moms og frakt inkludert i prisen?

   Merverdiavgift og frakt innenfor Fastlands-Norge er inkludert i prisene som vises på vår nettside. (Du kan lese mer om leverings- og betalingsalternativer her.)  3. Hvilke betalingsalternativer tilbyr dere?

   Vi tilbyr to betalingsalternativer; kort og forskuddsbetaling via bankoverføring. (Du kan lese mer om leverings- og betalingsalternativer her.)

      Vi bruker cookies for å tilpasse innhold og annonser, tilby funksjoner på sosiale medier og analysere trafikk. I tillegg deler vi informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt med partnere innen sosiale medier, reklame og analyse. Hvis du fortsetter å bruke nettstedet vårt, godtar du informasjonskapslene våre.